Újabb Szpari győzelem az NBIII-ban

 A Nyíregyháza Spartacus Football Club a labdarúgó NB-III 10. fordulójában a Somoskőújfalu csapatát fogadta, és győzte le 4-1-re.


Nyíregyháza Spartacus - Somos SE  4-1 (2-0)

Városi Stadion 1000 néző

Jv: Jakab Árpád (Kovács II, Kovács )

Nyíregyháza: Ovszijenko (Perger 83.) - Szokol, Rubus, Rakovic, Törtei (Farkas 76.p)- Zofcák, Ramos (Csorba 62p)., Kostic, Rezes - Abdouraman, Pölöskey

vezetőedző: Mátyus János

Somos SE: Horváth - Debreceni, Híves, Sándor, Kerényi, Albert, Fitos, Novák J (Bakos 46.p), Sólyom, Novák N, Csóka (Szilágyi 74.p)

edző: Balga József

 

 

Nyíregyháza Szpari- Somos SE összefoglaló

Megérkezett az MLSZ határozata, és ez alapján október 21-én 18 órától rendezik a Nyíregyháza Spartacus-Vasas Magyar Kupa találkozót. Az angyalföldieknél öt játékos is az utánpótlás válogatott keretének tagja, és a szabályzat szerint ilyenkor kérheti az időpont módosítását. A Vasas ezt megtette, így az eredeti október 14-i időpont helyett egy héttel később játszanak a csapatok. A Szpari-Vasas meccset az M4 Sport élőben közvetíti majd. Egy másik fontos hír a csapattal kapcsolatban, hogy  új szervezeti felállásban működik a jövőben és  egy három fős elnökség irányítja a jövőben a klubot. Révész Bálint mint elnök, Brekk János mint alelnök és Dr. Ökrös András mint ügyvezető. A stratégia végrehajtásáért és tervezéséért a sportigazgató felel, nevesen Nagy Sándor.
 

 

mconet