Újévi hírek a Szpari háza tájáról

2014.januárjában is folyamatosan tárgyal a Nyíregyháza Spartacus Football Club vezetése a játékosok ügyében és arról,hogy megteremtse az élvonalbeli tagság feltételeit.

szpari


A csapat hivatalos oldalán közöltek szerint  Dr. Barczi Róbert ügyvezető úgy nyilatkozott: "Számos feladat vár ránk az új esztendőben. A legfontosabb, hogy minden feltételét megteremtsük annak, hogy Nyíregyházán élvonalbeli csapat működhessen hosszú távon. "

Már készül az új Szpari induló is, amelyben a szurkolók is segíthetnek. A zenét és a szöveget Sarkadi Zoltán és Kostyál András szerezték, és a hírek szerint rock stílusú lesz majd az induló.  Szintén jó hír, hogy januártól folytatódik a Spartacus 1928 Egyesület programsorozata is.

Friss hír, hogy a DVSC-Nyíregyháza és a Nyíregyháza-DVSC Magyar Kupa mérkőzéseket az ORFK kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette, így a törvényi előírásoknak megfelelően kötelező a név szerinti beléptetés mindkét találkozóra! A Magyar Kupa találkozókat márcus 12-én és március 26-án rendezik. Az első mérkőzést Nyíregyházán, a másodikat Debrecenben.

-csa-