Útlezárásra is számítani lehet Nyíregyházán

Tovább folytatódnak Nyíregyháza Megyei Jogú Város területén a különböző útépítési, felújítási munkálatok, amelynek kapcsán útlezárásokra, terelésekre lehet számítani.  Valamennyi útszakaszon kérjik a járművezetőket és a gyalogosokat, hogy körültekintően közlekedjenek!

Nyíregyháza


Augusztus 8-án (péntek) aszfaltozzák a Szalonka utcát, ahol teljes útlezárásra kell számítani. A Vasút és a Nyírség utcákon folytatódik az útalap építés. A Mák utca aszfaltozása befejeződött, az útlezárás megszűnt, ugyanakkor  padkarendezési munkálatok miatt továbbra is forgalomkorlátozásra kell számítani. Utómunkálatok miatt lassabb a haladás a Tulipán utcán is.

Augusztus 9-én (szombat) folytatódnak a padkarendezési munkálatok a Mák és a Tulipán utcákon, valamint útalap épül a Vasút és a Nyírség utcákon. Valamennyi szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Augusztus 11-én (hétfő) elkezdődnek az aszfaltozás előkészítő munkák a Kertész és a Kollégium utcákon, valamint az Izabella közben, ahol forgalomkorlátozás lassítja a közlekedést. Padkarendezési munkák miatt ugyancsak lassabb lesz a haladás a Szalonka és Mák utcákon.


-csa-