Vállalkozásfejlesztési programot ismertek el Nyíregyházán

Újabb nyíregyházi siker született: a város kategóriagyőzelmet aratott az Európai Vállalkozásfejlesztsi Díj nemzeti fordulójában.

Közös, nyíregyházi sikernek örülhet a város: kategóriagyőzelemet értek el az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj nemzeti fordulójában – tudatta közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc polgármester.
 
Az elismerést az Európai Bizottság alapította 2006-ban – az a legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásfejlesztési programokat díjazza.
 
A szabolcsi vármegyeszékhely a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum projekt keretében működtetett helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési programjával nevezett a  Vállalkozói ismeretek növelése kategóriában – ami a legjobb értékelést kapta.
 
Vállalkozásfejlesztési programot ismertek el Nyíregyházán
Vállalkozásfejlesztési programot ismertek el Nyíregyházán
 
Azt mutatták be, miként tudnak segíteni a helyi kistermelőknek és kézműveseknek, hogyan tudnak hozzájárulni a szakmai fejlődésükhöz – írta bejegyzésében a polgármester.
 
A cél az, hogy a helyben megtermelt és helyben feldolgozott, valamint kézműves termékeket Made in Nyíregyháza védjeggyel lássák el, ezzel is jelezve a garantált magas minőséget és színvonalat.
 
Az adatbázisban megjelenést ingyenesen igénybe veheti a térség minden helyi termelője, gazdasága, szolgáltatója.
 
Az oklevelet ünnepélyes keretek között július 3-án Budapesten, Nagy Márton gazdaságfejlesztési minisztertől vette át Jászai Menyhért alpolgármester – írta meg közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc.
 
Fotó: Facebook.com/Dr.Kovacs.Ferenc.politikus
 
B.A.