Vereségek és büntetések novembere a Szparinál

A Nyíregyháza Spartacus Football Club a novemberi meccsének csak kis részénél tudott diadalmaskodni, ráadásul az MLSZ nem egyszer meg is büntette csapatunkat. Nem ez volt a mi hónapunk...

2016. 11. 06-án a Szpari a Sopront fogadta a 16. forduló keretében.

 

Nyíregyháza Spartacus - Sopron 2016Nyíregyháza Spartacus - Sopron 1-2 (1-0)

Városi Stadion 1000 néző

Jv: Berke Balázs ( Horváth, Farkas)

Nyíregyháza: Hermány - Szokol, Ur, Rubus, Barna - Holdampf, Kártik(Pálinkás 76.p), Heffler (Kónya 64.p) - Rezes, Tisza, Pölöskey (Szécsi a szünetben)

vezetőedző: Véber György

Sopron: Heinrich - Tóth(Garda a szünetben), Eszlátyi (Gyürki 57.p), Batizi-Pócsi, Erdélyi, Sifter, Zimomrja(Szellák 67.p), Nagy, Kovács, Fazakas, Szabó

vezetőedző: Supka Attila

A 17. fordulót rendezték a Merkantil Bank Ligában.

Békéscsaba 1912 Előre - Nyíregyháza Spartacus FC 3-0 (3-0)
Békéscsaba, foci
Békéscsaba 800 néző

Jv: Farkas Ádám ( Kelemen, Varga)

Békéscsaba: Ribánszki - Bagi, Kelemen, Szélpál, Juhász, Bényei, Viczián, Spitzmüller ( Beszterczei 92.p), Szalai(Pilán 83.p), Nagy, Gránicz ( Birtalan 70.p)
Vezetőedző: Zoran Spisljak

Nyíregyháza: Hermány - Szokol, Rubus, Máté, Barna - Holdampf, Tamási, Pálinkás ( Vámos 60.p) -  Tisza, Szécsi (Pölöskey 44.p), Rezes (Heffler 72.p)
Vezetőedző: Véber György

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága azonban a meccs után a Békéscsaba – Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft, a Nyíregyházát, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

2016. 11. 27-én a 18. fordulót rendezték a labdarúgó NB-II-ben, ahol a SZEOL SC-t fogadta a nyíregyházi alakulat és végre győzni is tudott!

Nyíregyháza Spartacus - SZEOL SC 1-0

Városi Stadion 800 néző
 SZEOL SC, foci
Jv: Radványi Ádám ( Máyer, Punyi)

Nyíregyháza: Hermány - Szokol, Rubus, Ur, Farkas - Pálinkás (Szécsi 54.p), Tamási, Kártik - Vámos (Kónya 79.p), Tisza, Pölöskey (Dragóner 64.p)

vezetőedző: Véber György

SZEOL SC: Leindler - Kéri, Vágó, Rácz, Grünvald(Németh 73.p), Schrammel, Búrány, Forró ( Tomisic 73.p), Lévai, Puskás, Maksimovic (Harsányi 81.p)

A FEB a Nyíregyháza – SZEOL mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása), továbbá a rend nem megfelelő biztosításáért 350.000 Ft, a SZEOL-t, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte- derült ki 30-án.

 

mconet