Sóstó: Nem zár be az Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő

Sajtóközleményt jelentetett meg a sóstói Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő, miszerint vendégeiket változatlanul fogadják az elkövetkező időszakban, s közölték a változásokat is.

Közleményben tudatta a Sóstó Gyógyfürdők Zrt. , vagyis az Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő üzemeltetője, hogy változások lépnek életbe a két egység szolgáltatásaival kapcsolatban – írta meg a szon.hu.
 
Hangsúlyozták, hogy az Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő terveik szerint nem zárnak be, a szokott nyitvatartással várják vendégeiket, vagyis mindkettő 9 és 20 óra között. A hétköznapra eső munkanapokon a reggeli úszást igénybe lehet venni, munkanapokra eső péntek esténként pedig a hagyományos módon, meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket a Júlia Fürdőben – tudatta a szon.hu.
 
Mindkét fürdőre vonatkozik, hogy 2020. október elsejétől lezárják az Aquarius Élményfürdő mellett levő Parkfürdő 50 méteres úszómedencéjét, szeptember 28-án. A szezonon kívüli időszakban nem fedik le.
 
Csak kisebb változások történnek a fürdőben
Csak kisebb változások történnek a fürdőben
 
A Júlia Fürdőben a gyógyászati részleg működését határozatlan ideig szüneteltetik.
 
Vagyis a teljes Júlia Fürdőre ez nem vonatkozik - változás csak a masszázs, a gyógyvizes medencefürdő, a súlyfürdő, a tangentor, a víz alatti csoportos gyógytorna és az iszapkezelések esetében történik – írta a szon.hu.
 
A közlemény kitért arra is, hogy a NEAK (Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő) által támogatott fürdőgyógyászati kezelések a továbbiakban az
Aquarius Élményfürdő gyógyászati részlegén (4431, Nyíregyháza, Fürdőház tér 2.) vehetők igénybe.
 
A 2020. október 1-je előtt a Júlia Fürdőbe kiírt és megkezdett gyógykúrák folytatása ugyancsak az Aquarius Fürdőgyógyászaton történik, a kezelések időpontjait személyesen lehet egyeztetni az Aquarius Fürdőgyógyászat recepcióján.
 
Külön kiemelik, hogy a 2020. október 1. előtt a Júlia Fürdőbe kiírt és ott már megkezdett gyógykúrák önrészét a Júlia Fürdőben alkalmazott árakon lehet megfizetni, attól függetlenül, hogy a gyógykúrát a vendég már az Aquarius Fürdőgyógyászaton folytatja.
 
Bármilyen kérdéssel kapcsolatban lehet keresni a Júlia Fürdő pénztárát a 06 42 504-030-as telefonszámon, vagy az Aquarius Fürdőgyógyászat recepcióját a 06 42 475-031-es telefonszámon.
 
Változatlanul működik a Jósa András Oktatókórház kihelyezett reumatológiai szakrendelése is a Júlia Fürdőben: hétfő, szerda és pénteki munkanapokon, reggel 7.45 és 9.30 óra között.
 
Fotó: aquariusspa.hu
 
B.A.