Újra indulnak a gyógykezelések is – nyit Sóstón az Aquarius Élményfürdő

Megnyit május 7-től az Aquarius Élményfürdő és a gyógykezelések is újraindulnak Nyíregyháza-Sóstón.

Hosszú szünet után május 7-én reggel 9-kor megnyit a sóstói Aquarius Élményfürdő. A szolgáltatások teljes listája használható, egyedül az 50 méteres úszómedencébe nem lehet még bemenni pár napig – adta hírül a nyiregyhaza.hu.

Az ideiglenes házirend előírja azonban, hogy a fürdőzők védettségi igazolvánnyal érkezzenek, a gyógyászatba pedig maszkban lépjenek be.  

A szabályok betartásával nyithat az Aquarius Gyógyfürdő Sóstón  

A szabályok betartásával nyithat az Aquarius Gyógyfürdő Sóstón

A gyógykezelések szabályairól, valamint a további nyitásról szintén döntöttek. Eszerint pünkösdkor nyit a Júlia Fürdő és Fürdőház, május végén pedig a Park- és Tófürdő.

Az élményfürdő és a gyógyászat május 7-től fogadja vendégeit. A belső tereket és a szaunát is lehet látogatni. A fürdő munkatársai azonban ellenőrizni fogják a védettségi igazolványokat, amely mellé a személyazonosító igazolványt is fel kell mutatni – tudatta a nyiregyhaza.hu.

A 18 év alatti vendégek csak 18 év feletti és védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek kíséretében léphetnek be a fürdőbe. A fürdő egyébként nagy gondot fektet a medencék fertőtlenítésére is – írta meg a nyiregyhaza.hu.

Fotó: aquariusspa.hu

B.A.