Második bajnokiján győzött egymást követően a Szpari

Szépen halad a csapat: immár második bajnoki mérkőzésén győzedelmeskedett egymás után a Szpari.

Bár a meccs nem indult annyira jól, mégis sikeresen végződött a Győr elleni bajnoki mérkőzés a Nyíregyháza Spartacus szempontjából – számolt be a szon.hu.
 
A Szpari felülkerekedett a veszélyes kezdésen, amikoris az ETO máris jó helyzeteket alakított ki magának. A nyíregyháziak előbb csak egyenlítettek, majd sikerült átvenniük az irányítást.
 
A rosszabb talaj sem állította meg például Paku Rolandot, Yasin Hamedet és Kalocsai Lászlót, s gyorsan cselekedtek.
 
A Szpari az 52. percben szerzett gólt Gresó Mátyással, a fennmaradt időben meg irányítása alatt tartotta a mérkőzést – írta meg a szon.hu.
 
Keményen játszott a Nyíregyháza Spartacus csapata a Győr ellen
Keményen játszott a Nyíregyháza Spartacus csapata a Győr ellen
 
Gálhidi György, a Spartacus vezetőedzője úgy jellemezte a meccset: a túlpörgés némi blokkot okozhatott eleinte a fiúknál, de nagyon elszántan játszottak. Ennek aztán meg is lett az eredménye.
 
Gálhidi véleménye szerint korábban nem fociztak elég okosan és koncentráltan, most azonban sok munkával és futással kerekedtek a Győr csapata fölé.
 
A Nyíregyháza Spartacus eddigi 25 bajnoki mérkőzéséből ez a 9. olyan meccs volt, melyen a csapat nem kapott gólt, de az sem történt meg a 9-10. forduló óta, hogy egymást követően két mérkőzésen győzedelmeskedjenek – adta hírül a szon.hu.
 
Fotó: Pusztai Sándor
 
B.A.