Sérüléssel zárult a Szpari jól sikerült meccse

Kezdetektől uralta legutóbb a Budaörs elleni találkozót a Nyíregyháza Spartacus, ám Papucsek Barna egy ütközés során megsérült, s valószínűleg hosszú ideig nem játszhat.

Győztek, de egyik játékosuk komolyan megsérült - a Szpari két megnyert mérkőzést követően kezdettől uralta a Budaörs elleni találkozót augusztus 22-én.
 
Szergej Pacaj vezető edző szerint az első félidő pontosan olyan volt, amilyen játékot mindig látni szeretne a Nyíregyháza Spartacus csapatától. Két góllal vezetettek, s bár kaptak az ellenféltől egy 11-es gólt, az edző szerint kevés lehetősége volt a Budaörsnek – írta meg a szon.hu.
 
Győzött a Szpari, de megsérült egy játékos
Győzött a Szpari, de megsérült egy játékos
 
A harmadik gólban nagy szerepe volt Papucsek Barnának, aki azonban nem sokkal ezután összeütközött Szokol Zsolttal. A belső védő esése komolynak tűnt, mert rögtön jelezte, hogy ki akar szállni a játékból. Térdét bekötötték, s bár saját lábán visszasántikált a kispadhoz, valószínűleg hosszú ideig nem tud játszani.
 
Szergej Pacaj azt mondta: Barnát Budapesten vizsgálták meg, s bár még nem tudnak pontos diagnózist, véleménye szerint egy rutinos játékos tudja, ha nagy baj van és Barna súlyosnak érzi a sérülését – tudatta a szon.hu.
 
Fotó: Trifonov Éva
 
B.A.