Adventi Forgatag sztárvendégekkel Nyíregyházán

Neves, országosan ismert sztárvendégeket  (pl. Dobrády ÁkosTolvai Renáta, Gáspár Laci, Keresztes Ildikó) is felvonultat 2016-ban az immár hagyományossá vált karácsonyi forgatag Nyíregyházán.

2016. november 25. és 2017. január 1. között rendezik meg a hagyományosnak tekinthető Adventi Forgatagot a nyíregyházi Városháza előtti téren. A belváros már karácsonyi díszbe öltözött, ahol színes, színpadi programok várják majd a Kossuth térre látogatókat.  Az árusokon és vendéglátókon kívül kézművesek és termelők is helyet kaptak a karácsonyi vásárban, ahol 45 helyszínen tekinthetjük meg a portékákat. Idén sem maradhat el a gyerekek kedvence, a Mikulásház!Az ünnepi díszvilágítást november 27-én (Advent első vasárnapján) kapcsolják fel.

 

Adventi Forgatag sztárvendégekkel Nyíregyházán

 

Adventi Forgatag sztárvendégekkel Nyíregyházán

 Vasárnap 16.30-tól a Nyíregyházi Cantemus Kórus előadása előtt köszöntőt mond Dr. Kovács Ferenc polgármester, majd az első adventi gyertya meggyújtása következik a város adventi koszorúján. Mint megtudtuk, a Kossuth téren felállított színpadon színes programkínálat teremt karácsonyváró hangulatot minden kedden, csütörtökön és vasárnap. A hét utolsó napján mindig meggyullad egy újabb gyertya, valamint sztárvendégek szórakoztatják a közönséget – Keresztes Ildikó, Tolvai Renáta, Gáspár Laci, Dobrády Ákos –, kedden és csütörtökön helyi fellépő csoportok, iskolák növendékei kedveskednek adventi műsorral.

 

MCOnet