Autósmozi lesz a Nagybani Piac helyén

Nyárra autósmozivá alakul a Nagybani Piac területe Nyíregyházán. Július elejétől augusztus végéig valódi mozihangulattal várja az érdeklődőket a különlegesség.

Különleges moziélményben lehet része annak, aki július eleje és augusztus vége között kocsival „ül be” egy filmre a nyíregyházi Nagybani Piac területén.

A piac helyét nyárra autósmozivá alakítják, belépni előre vásárolt jeggyel lehet. A jegy ára 5000 foritn autónként, a benne ülő személyek száma nem számít – írta meg a szon.hu.

A belépőket a választott film dátumáig, valamint a készlet erejéig lehet megvásárolni.

A mozifilmekhez oly nélkülözhetetlen pattogatott kukorica, nachos és egyéb nassolnivalók is kaphatók a helyszínen, az erre a célra nyitott büfében.

A magasabb járműveket, melyek zavarnák a kilátást, arra fogják kérni, hogy másik pozícióba parkoljanak le – tudatta a szon.hu.

A helyek feltöltése egyébként érkezési sorrendben zajlik majd, oda kell parkolni, ahová a szervezők mutatják. A vetítés megkezdése előtt célszerű ellenőrizni az autó rádiójának és hangszórójának működését, mivel a filmet ezen keresztül lehet majd hallani – adta hírül a szon.hu.

B.A.