Az elmúlt 8 évben felnőtt egy ''elfelejtett nemzedék'' - interjú Ágh Péterrel, a FIDELITAS országos elnökével

Ágh Péter, a FIDELITAS országos elnöke országjárása során Nyíregyházára is ellátogatott, ahol sajtótájékoztatón fejtette ki a Fidelitas szerepét a Fidesz kampányában.
- Mi a véleménye  Fidelitasnak a fiatalok jelenlegi helyzetéről?
- Úgy látjuk, hogy Magyarországon az elmúlt 8 évben felnőtt egy nemzedék, mondhatnánk azt is, hogy egy "elfelejtett nemzedék", akinek a munkahelyteremtési, otthonteremtési, családalapítási esélyeiért a szocialista kormányok semmit sem tettek.

Fidesz


- Mit tehetünk ez ellen?
- Itt az idő, hogy ezen változtassunk! Ennek érdekében arra kérjük a fiatalokat, hogy április 11-én menjenek el szavazni a  Fideszre, hiszen ez által elérhetjük azt, hogy ismét pozitív jövőképpel, lehetőségekkel rendelkezzenek.

Ágh Péter, a FIDELITAS országos elnöke,

- Mi a véleménye a Szabolcs megyei, illetve a nyíregyházi Fidelitas munkájáról?
- Az elmúlt években egy intenzív építkezés történt Szabolcs-Szatmár-bereg megyében, úgy látom, hogy Magera Tibor, Belicza László és csapatuk egy nagyon jó közösséget alakított ki az elmúlt időszakban, hiszen az országos Fidelitas is számíthat rájuk.

Ágh Péter


- Miben mutatkozik ez meg?
- Egy nagyon jó példa erre az, hogy az ajánlószelvények gyűjtése területén Szabolcs-Szatmár-Bereg megye az élenjáró Fidelitasos megyék között volt, itt gyűlt össze az egyik legtöbb kopogtatócédula. További sikeres építkezést kívánok ez úton is az itt dolgozó fiatal lányoknak és fiúknak!


MCOnet-Kovács Tünde

További hírek:

 

Nyíregyháza Online

Szólj hozzá a fórumon!