Csaknem 70 millióból újult meg a nyíregyházi Legopalota

Európai Uniós támogatás felhasználásával az Új Széchenyi Terv a Turisztikai szolgáltatások fejlesztése c. konstrukciója keretében a PAINT-TEAM Kft. turizmusfejlesztés céljából eszközbeszerzés és interaktív látogatóközpont kialakítását valósította meg Nyíregyházán.

A projekt hatására a PAINT-TEAM Kft egyik új tevékenysége az egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység. Több hónapos előkészületet követően (igényfelmérés, tervek készítése, együttműködések kialakítása, stb.) született meg a jelen megvalósított beruházás mely egy új és egyben egyedi turisztikai szolgáltatás.

2013. július 26 - án megnyitja a kapuit a Nyíregyháza belvárosában található Legopalota, amelyben többek között lesz LEGO-kiállítás, Szendvics és koktélbár, készségfejlesztő sarok, 3 D-s mozi és egy Konzol szoba is.

Legopalota

2013. július 26 - án megnyitja a kapuit a Nyíregyháza belvárosában található Legopalota


A vállalkozás olyan egyedi és innovatív attrakció és szolgáltatásfejlesztést valósított meg a projekt keretében, mely az ország területén is egyedülálló.

A projekt megvalósításához 48 087 600 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a 68 696 500 forint összköltségű projekt, amely 3 új munkahelyet teremtett.


-tk-