Megnyit a Sóstó Hotel

Június 12-én újranyit a sóstói szálloda – e hónapban és júliusban minden olyan hotel nyitása folytatódik, amelyeket éppen nem újítanak fel.

Újranyitja kapuit a Sóstó Hotel. Mellette a gyulai Erkel és a tapolcai Pelion szálloda is kinyit, minit a Hunguest Hotels tagjai. 2020 júniusa és júliusa folyamán minden olyan hotel újranyit, amely nem áll éppen felújítás alatt – tudatta az MTI.

Június 12-én a hotelek a szigorú járványügyi szabályok betartása mellett tárhatják ki ismét kapuikat. A Hunguest Hotels saját Covid-kódexszel is rendelkezik, melyből a munkatársaknak vizsgázni kell a nyitást megelőzően – írta meg az MTI.

Újra várja vendégeit a Sóstó Hotel

Újra várja vendégeit a Sóstó Hotel

A szigorú higiéniai szabályokat folyamatosan ellenőrzik. Tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőrészekben és a közösségi terekben – utóbbiakban egyébként fertőtlenítő pontok is lesznek – tudatta a hírügynökség.

Tekintettel a megváltozott körülényekre, a hotellánc az általánostól eltérő, jóval rugalmasabb foglalási feltételeket nyújt. Június végéig a lemondás és az átfoglalás kötbérmentes, akár 48 órával az érkezés előtt is – adta hírül az MTI.

Fotó: hunguesthotels.hu

B.A.