Nyíregyháza elkötelezett híve a turizmusnak

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata elkötelezett híve a turizmusnak, szeretné megmutatni az idelátogatóknak, hogy városunk jókedvű, barátságos, ahol az emberek odafigyelnek egymásra, szeretnek itt élni a turisták, pedig szívesen utaznak ide, hiszen rengeteg látnivalóval várják őket.
Országos és nemzetközi hírnévnek örvend a nyíregyházi Állatpark, Sóstógyógyfürdő, a nyári időszakban megrendezésre kerülő Vidor fesztivál, amelyre sok bel-és külföldi vendég érkezik.

A szállásadók felkészültek az ideérkező vendégek fogadására, bízunk benne, hogy ezt a nagyszámú turistaforgalmat tükrözni fogja az idegenforgalmi bevételünk is, amely egyfajta mérőszáma a város turizmusának.

Nyíregyháza

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata elkötelezett híve a turizmusnak

 

 


2012. évben szigorítás várható az ellenőrzések során. Az önkormányzat az eddigi gyakorlatnak megfelelően adóellenőrei útján ellenőrizni fogja az idegenforgalmi adó beszedését, vendégkönyv vezetését, valamint az engedéllyel nem rendelkező szállásadókat.

Kérjük a bérbeadók jogkövető magatartását, az ellenőrzések során a megértő  együttműködést, a fizetési kötelezettség önkéntes teljesítését, mivel az ebből származó bevétel Nyíregyháza város bevétele, amelynek minden egyes forintjához az állami költségvetés további  1,50 forint támogatásban részesíti városunkat, amelyet a turizmus fejlesztésére és városunk arculatának formálására használ fel.


MCOnet