Nyíregyházi beruházásokat jelentett be az E.ON

Az E-on nyíregyházi Üzemében 9.800 km hosszú áramvezeték üzemeltetéséről, fejlesztéséről és karbantartásáról gondoskodik, ebből 1.700 km Nyíregyházán működik.

\"NyíregyháziAnnak érdekében, hogy a meghibásodásokat megelőzzék, a szolgáltatás biztonságát fenntartsák, a hálózati infrastruktúra fejlesztése folyamatos. A beruházások összehangolása Nyíregyháza MJV Városfejlesztési szakembereinek és az E.ON mérnökeinek együttműködését igényli. 2016-ban több fejlesztés és karbantartás várható Nyíregyházán és a megye egyéb településein: villamosvezetékeket, közvilágítási kábeleket cserél, illetve épít ki saját beruházásban a szolgáltató. A munkálatok már elkezdődtek, és az üzem területén közel 2.020 millió forint értékben valósulnak meg - jelentették be májusban.
\"Dr.
A fejlesztési és rekonstrukciós munkák tervezésekor kiemelt hangsúlyt kapnak az idei évtől a közvilágítást érintő beruházások. Nyíregyházán elsőként a Kalevela sétány, a Vécsey köz és a Vasváry Pál utcában cserélnek közvilágítási kábeleket a szolgáltató szakemberei – ezeknek a beruházásoknak az összértéke megközelíti a 50 Millió forintot.

„Komoly felelősséggel jár minden beruházás a városban. A fejlesztések összehangolása során azt kértem munkatársaimtól, és ebben partnereink az E.ON szakemberei is, hogy a lakosság előzetes tájékoztatásával, a munkálatok lehető leggyorsabb lebonyolításával tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a beruházások a lehető legkisebb fennakadást okozzák a város életében.” – mondta el Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere.

 

-csa-