Tréning vállalkozóknak és vállalkozni vágyóknak Nyíregyházán

A PRIMOM Vállalkozásélénkítő alapítvány, az Enterprise Europe Network Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei irodája és a Széchenyi Programiroda Nkft. közösen tréninget szervez „Start Up! – Vágj Bele!” címmel, vállalkozók és vállalkozni vágyók számára az Európai Kis- és Középvállalkozások Hetének keretében.

Dr. Kovács Ferenc,


A tréningen naprakész információval szolgálnak a különböző gazdálkodási formákról, a vállalkozások számára elérhető szolgáltatásokról, valamint a rendelkezésre álló forráslehetőségekről (Mikrohitel konstrukciók, az Új Széchenyi Terv pályázati forrásai, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal pályázati forrásai, Széchenyi kártya).

Helyszín: Vállalkozói Inkubátorház (4400 Nyíregyháza, Váci Mihály u. 41.)

Időpont: 2012. október 17. 14 óra

Az eseményt Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere, a rendezvény fővédnöke nyitja meg. Előadást tart többek között Jászai Menyhért ügyvezető  igazgató (PRIMOM Alapítvány), Nagyné Varga Katalin főtitkár (SZSZBKIK), Kovács Béla HITA tanácsadó (Nemzeti Külgazdasági Hivatal).

Szó lesz például Innovációs fejlesztési lehetőségekről az Új Széchenyi Terv keretében, Mikrovállalkozások fejlesztési lehetőségeiről és Telephelyfejlesztésről, a  Széchenyi kártyáról, vagy éppen a HITA Külpiacra jutást segítő pályázatairól.

-kt-