Turisztikai szezonkezdet: Helló Nyíregyháza negyedik alkalommal

2015. április 24-én rendezik meg a IV. Helló Nyíregyháza – Helló Világ! programsorozatot a  turisztikai szezonkezdet alkalmával.

\"Nyíregyháza,Idén is várjuk a legfiatalabb korosztályt, hiszen nem maradhat el a már hagyományos, ovis sportvetélkedő, amelynek helyszíne a szökőkút melletti terület lesz. Délutánra ez a terület alakul át gasztronómiai utcává, ahol térségünk hagyományos ételkínálata csábítja a vendégeket. A sportvetélkedővel párhuzamosan ismét megnyílnak tematikus „utczák”, idén újabb különleges kínálattal kibővítve. Újra nyit a Civil Kultúrpiac, amelyen a város civil közösségei mutatják be produkcióikat. A tavaszi vásári forgatagban helyi kistermelők kínálják majd áruikat. Ismét különleges színfoltja lesz a rendezvénynek a díszmadár kiállítás.

A délután folyamán helyi zenekarokat, és táncos csoportokat láthatunk majd a színpadon. Fellép az Artézis Jazz Trió, a Flexi-Team csapata és az Eastern Eaglets western táncosok csoportja. A világot megjárt 4 For Dance különleges produkcióval készül a hazai közönség szórakoztatására, csak úgy mint a Street Dance táncosai. Az esti nagy koncertet a nyíregyházi Medianoche együttes vezeti fel, este héttől pedig a máig töretlen népszerűségnek örvendő Piramis zenekar lép színpadra.

 

-csa-