Keresés az archívumban

2021. március 18.

Folytatódott a Szpari veretlenségi sorozata

Március 14-én újabb meccset játszott a Nyíregyháza Spartacus, ezúttal a Szentlőrinc ellen – a mérkőzés döntetlennel zárult, ezzel a Szpari ismét veretlen.
2021. március 11.

Szabolcs megye: elítélték a polgármesteri hivatalt felgyújtó párost

Börtönt, illetve javítóintézetet szabott ki a Nyíregyházi Járási Ügyészség arra a két emberre, aki 2020 nyarán kirabolta az egyik szabolcsi település polgármesteri hivatalát, majd ...
2021. március 04.

Nyíregyháza - Átköltözött a védőnői szolgálat a Csillag utcába

Új egészségügyi központ jött létre a megyeszékhelyen: a védőnői szolgálat immár a Csillag utcában működik.
2021. február 25.

Új igazgatót kapott a Sóstói Múzeumfalu

Vezetőváltás történt a Sóstói Múzeumfaluban: 2021 január elsejétől Baloghné Szűcs Zsuzsanna vette át a korábbi igazgató helyét.
2021. február 25.

Szakrendelésekre ezután is sürgősségi beutalóval lehet menni

Bár az egynapos sebészeti beavatkozások elindításának újraszervezését elkezdték a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban és a Mátészalkai Kórházban is, a szakrendeléseken továbbra...
2021. február 25.

Második bajnokiján győzött egymást követően a Szpari

Szépen halad a csapat: immár második bajnoki mérkőzésén győzedelmeskedett egymás után a Szpari.
2021. február 18.

Szabolcs megye - Szennyezett a Szamos vize

Rózsaszínes a folyó vize – Csengernél február 18-án vettek mintát a Szamosból, amelyben az oldott cink, réz, alumínium és vas koncentrációja határérték felett volt.
2021. február 11.

Közel 30 szabadtéri sportpark létesül Nyíregyházán

Összesen 27 sportparkot hoznak létre a szabolcsi megyeszékhelyen. Nyíregyházán már több helyen zajlik a kondiparkok kialakítása.
2021. február 04.

Tárolja a szivarokat humidorban!

Az a személy, aki sokat tud a szivarokról, bizonyára többször is szembesült már a megfelelő tárolásának problémájával. A szivarokat meghatározott hőmérsékleten és páratartalom mell...
2021. február 04.

Rendőrt és mentőt is hívni kellett a nyíregyházi buszmegálló-rongálókhoz

Mivel lakossági bejelentés érkezett, tetten érték a rendőrök az egyik nyíregyházi buszmegállót rongáló férfiakat – akikhez aztán mentőt is hívtak.
2021. január 28.

Romlott a levegő minősége Szabolcsban is

A magas szálló por koncentráció miatt Miskolc és Putnok környékén kívül Nyíregyháza társégében is romlott a levegőminőség.
2021. január 25.

Okoszebrákat hoznak létre Nyíregyházán

A biztonságosabb közlekedés érdekében valósul meg az okoszebra-projekt a szabolcsi megyeszékhelyen – különösen olyan helyeken, ahol már több gázolás történt.
2021. január 25.

A Hotel Pangea lett az Év Legjobb Szálláshelye

Minden esztendőben meghirdeti a szallas.hu portál a pályázatot, melyen elismerést szavaznak meg az Év szállásának, különböző kategóriákban. A nyertes 2020-ban a sóstói Hotel Pangea...
2021. január 21.

Nyíregyháziak is segítenek a horvát földrengésnél

Megközelíthetetlen helyeken segítenek a károk felmérésében a nyíregyházi speciális mentők a Horvátországban bekövetkezett földrengés után.
2021. január 14.

6 ismert és ismeretlen módszer a selymes, bársonyos bőrért

Nemcsak mi, mindannyian vagyunk individuumok, hanem a bőrünk is az. Ezért nincs olyan módszer, amely mindnyájunknak beválna, így mindenképp érdemes több mindent kipróbálni a minél ...