Keresés az archívumban

2023. March 02.

Szabolcs megye 7,5 milliárdból fejlesztheti gazdaságát

Munkahelyek teremtésére és gazdaságfejlesztésre a következő hét esztendőben 7,5 milliárd forintot fordíthat Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye.
2023. February 23.

Látványosan újul a Tiszavasvári úti felüljáró és környéke Nyíregyházán

Újabb szakaszába lépett a Tiszavasvári úti felüljáró és környéke megújulása a szabolcsi megyeszékhelyen. Az átalakulás látványos.
2023. February 16.

Új változások a helyi közlekedésben Nyíregyházán

Február elsejétől újabb módosítások léptek életbe a helyiek igényeinek megfelelően Nyíregyháza közösségi közlekedésében.
2023. February 09.

Minden képzeletet felülmúlt Nyíregyháza 2022-es vendégforgalma

Rekordokat döntöget a szabolcsi megyeszékhely: országos szinten is kiemelkedő évet zárt turisztikai szempontból Nyíregyháza.
2023. February 02.

A BMW-nek segít be a 400 munkahelyet teremtő nyíregyházi beruházás

Nyíregyházán is gyártanak majd alkatrészt a Debrecenben készülő BMW autókhoz – a városban beruházást visznek véghez az akkumulátortartó-takaró lemezek készítéséhez.
2023. January 26.

Nem akkumulátorgyár, de új üzem működik majd Nyíregyházán

Tisztázta a helyzetet a nyíregyházi önkorányzat: a híresztelésekkel szemben nem akkumulátorgyár nyílik a városban, fém takaró-tartólemezek készülnek majd a Boysen Battery Component...
2023. January 19.

Folytatódhat a készülés az Eissmann Városi Sportuszodában

A sportszakmai munka nem marad abba az Eissmann uszodában – a létesítményt, ahol sportolók készülnek, támogatja a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága.
2023. January 12.

Nyíregyházán lesz 2023-ban is a fedettpályás atlétikai bajnokság

Történetében először tavaly a főváros helyett Nyíregyházán rendezték meg a fedettpályás atlétikai bajnokságot – nem lesz ez másképp idén sem.
2023. January 05.

A legmodernebb technológiákkal ismerkedhetnek a nyíregyházi hallgatók

Előnyt kovácsolhatnak a Nyíregyházi Egyetem diákjai a duális képzéssel: az intézmény megállapodást írt alá az autóalkatrész-gyártó, modern technológiákat használó Kirchhoff Automat...
2022. December 29.

Lezárult a komplex útfejlesztési program Nyíregyházán

Hatalmas előrelépés történt a szabolcsi megyeszékhely életében azzal, hogy megvalósult a történelmi léptékű útfejlesztési program, melynek a közelmúltban tartották meg a projektzár...
2022. December 22.

Okoszebra-karbantartásra van szükség Nyíregyházán

Négy éve alakítottak ki okoszebrákat a szabolcsi megyeszékhelyen – az átkelőhelyeket azonban időnként karban kell tartani, s erre december végén kerül sor.
2022. December 15.

Újabb turisztikai elismerést kapott Nyíregyháza

Újra elismerték Nyíregyházát: a város Sziget és Pangea hotelje remekelt az Év Szállása megmérettetésen.
2022. December 08.

Okospad, komfort, különleges elemek – Ingatlanfejlesztési nívódíjat kapott Nyíregyháza

Elismerték a szabolcsi megyeszékhelyet a XXIV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton. Nyíregyháza a nagyszabású parkrekonstrukciójával pályázott.
2022. December 01.

Lezárult a milliárdos útfelújítás Nyíregyházán

Modernizálták a Makay István utcát is – ezzel végére ért a nagyszabású útfelújítási program a szabolcsi megyeszékhelyen.
2022. November 24.

Nyíregyháza turisztikai kínálata mutatkozott be Kolozsváron

A romániai Kolozsváron mutatta be turisztikai kínálatát a szabolcsi megyeszékhely: a legfontosabb attrakciókat tárták az érdeklődők elé.