Keresés az archívumban

2020. december 29.

Új szenzációval gazdagodott a Nyíregyházi Állatpark

Az egész világon mindössze három darab Geoffroy-macska látta meg a napvilágot idén, egyikük azonban hazánkban, Nyíregyházán született.
2020. december 21.

Díjat kapott a Sóstói Múzeumfalut 40 éve gyarapító néprajzkutató

Erdész Sándor-díjjal jutalmazták dr. Bodnár Zsuzsannát. A néprajzkutató 40 éven keresztül vett részt a Sóstói Múzeumfalu gyarapításában.
2020. december 21.

Két játékos hagyja ott a Szparit

Távozik a Nyíregyháza Spartacus gárdájából két játékos 2020 utolsó napjaiban. Egyikük 9, másikuk 14 bajnoki meccsen szerepelt az idényben.
2020. december 17.

Durva vesztegetés miatt tartóztatnának le egy nyíregyházi férfit

Több mint 800 millió forintos vesztegetési pénzt fogadott el egy nyíregyházi vállalkozó, s ezzel saját cégét csaknem 2 milliárd forinttal károsította meg – letartóztatását a Szabol...
2020. december 10.

Pont kerülhet a talajszennyezési ügy végére Mátészalkán

Csaknem 50 esztendeje húzódik az úgy, melynek végére most pontot tehetnek a Szabolcs megyei Mátészalka vízbázisát megvédve.
2020. december 03.

Rossz levegőt mértek Nyíregyházán

Romlott a levegő minősége a Sajó völgyében: egészségtelen és ezért veszélyesnek számít a magas szállópor-koncentráció miatt, a Szabolcsi megyeszékhelyen is.
2020. november 30.

Kisvasút: Már dolgoznak rajta – a végállomás helyét még nem tudni

Nemsokára újraindulhat a közlekedés a Nyíregyháza és Sóstó közötti kisvasút-szakaszon. A munkások már elkezdtek dolgozni rajta, ám az még kérdéses, hol lesz a végállomás.
2020. november 30.

A grafika fejlődése a videójátékokban és online kaszinójátékokban

Tagadhatatlan, hogy a videó- ​​és játéktermi grafika hosszú utat tett meg az elmúlt pár évtizedben. A korai játékok alig felismerhető pixel sprite-okkal indultak útjukra. Ma pedig ...
2020. november 26.

Helyt állt, de pontot nem szerzett a Szpari

Szoros volt a küzdelem, végül mégsem győzött a Nyíregyháza Spartacus Budapesten. A Szpari a Vasassal mérte össze erejét.
2020. november 23.

Könyvelés és bérszámfejtés Budapest központjában!

A vállalkozók, cégvezetők feltehetően tudják jól, milyen hatalmas jelentősége van annak a kérdésnek, hogy a könyvelés Budapest városának melyik szolgáltatójához kerül.
2020. november 23.

Utat újítottak fel Tiszaeszláron

A helyiek bíznak benne, hogy több beruházás is érkezi majd a településre – miután felújították és megszépült az eszlári út.
2020. november 19.

Holttest feküdt a belvárosban Nyíregyházán

Megdöbbentő: a Szabadság téri irodaháznál fedeztek fel a helyiek egy holttestet, a lépcső alatt. A rendőrök egyelőre a helyszínen tájékozódnak.
2020. november 12.

Új fákat kapott Csenger – parkot is kialakítottak

Az országfásítási program keretében hirdetett településfásítási akciót az Agrárminisztérium, melyben a 10 ezer fő alatti települések vehettek részt, így Csenger is csatlakozott.
2020. november 09.

Az ingyenes parkolás több szabolcsi településen nem téma

A parkolás ingyenessé tétele kevésbé érint számos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei települést, mivel pénzt eddig sem kértek a parkolásért, viszont a helyek számát állandóan bővítik.
2020. október 29.

Közel 40 cég döntött a beruházás mellett Szabolcs megyében

A járványhelyzet ellenére, mely a gazdaság minden ágazatát érinti, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 37 vállalkozás jelentette beruházási szándékát.