Keresés az archívumban

2020. november 12.

Új fákat kapott Csenger – parkot is kialakítottak

Az országfásítási program keretében hirdetett településfásítási akciót az Agrárminisztérium, melyben a 10 ezer fő alatti települések vehettek részt, így Csenger is csatlakozott.
2020. november 09.

Az ingyenes parkolás több szabolcsi településen nem téma

A parkolás ingyenessé tétele kevésbé érint számos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei települést, mivel pénzt eddig sem kértek a parkolásért, viszont a helyek számát állandóan bővítik.
2020. október 29.

Közel 40 cég döntött a beruházás mellett Szabolcs megyében

A járványhelyzet ellenére, mely a gazdaság minden ágazatát érinti, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 37 vállalkozás jelentette beruházási szándékát.
2020. október 28.

Válassza ki nálunk az új ülőgarnitúráját!

 Az ülőgarnitúra kétség kívül az egyik legfontosabb bútordarab a lakásban. Itt foglal helyet a család apraja-nagyja, de a vendégek is sok esetben ezen helyezik magukat kényelembe. 
2020. október 26.

Pásztorok életét mutatták be a sóstói múzeumfaluban

Nosztalgikus hagyományőrző napot tartottak Nyíregyháza-Sóstón október 18-án. A múzeumfaluban a pásztorok életét ismerhették meg az érdeklődők.
2020. október 26.

Jól játszott a Szpari a Loki ellen

Kimondottan jó játékot láthattak a nézők a Nyíregyháza Spartacustól a Debrecen ellen – a meccsen a Szpari csaknem 80 percen át vezetett.
2020. október 22.

Pályázati lehetőség hátrányos helyzetű települések vállalkozásai számára

Hátrányos helyzetű településeken és szabad vállalkozási zónákban működő cégek támogatására jelent meg társadalmi egyeztetésre a GINOP-1.2.9-20 azonosítójú pályázat. 
2020. október 22.

Óriási fa dőlt a Simai útra

Teljes széltében lezárta egy fa a Simai utat Nyíregyházán. A tűzoltóknak komoly munkát jelentett mielőbb megküzdeni a problémával.
2020. október 15.

Átadták a megújult utat Tiszadob és Tiszalúc között

Felújították és október 9-én átadták a felújított utat Tiszadob és Tiszalúc között Szabolcs megyében, mellyel a helyiek nagy vágya vált valóra.
2020. október 08.

Gázvezeték elvágása miatt mehettek otthonról

A környékbelieknek el kellett hagyniuk a házukat Tyukodon, mert el lett vágva egy a gázvezeték. A balesetért egy munkagép volt felelős.
2020. október 01.

Gázolt a vonat Sóstóhegyen

Tragikus baleset történt Sóstóhegynél – a Budapestről érkező személyvonat eddig tisztázatlan körülmények között halálra gázolt egy embert.
2020. szeptember 30.

Sóstó: Nem zár be az Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő

Sajtóközleményt jelentetett meg a sóstói Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő, miszerint vendégeiket változatlanul fogadják az elkövetkező időszakban, s közölték a változásokat is...
2020. szeptember 30.

Bejött a somogyi aréna a Szparinak

Kétszer is nyert a Nyíregyháza Spartacus a kaposvári Rákóczi Stadionban. Nagyon úgy tűnik, hogy a hely jó hatással volt a Szpari játékosaira.
2020. szeptember 24.

Kevés almára lehet számítani idén Szabolcsban

Ebben az évben nem sok almára készülhetünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A tavaszi fagyok mellett a jég sem segített, hogy jó legyen a termés.
2020. szeptember 17.

Új templomot szenteltek fel Nyíregyházán

Református templomfelavatására került sor a Szabolcs megyei székhelyen. Nyíregyháza Örökösföldvárosrészében valósult meg a 700 millió forintos beruházás.