Keresés az archívumban

2021. január 14.

Több balesettel is járt az első hó Nyíregyházán

Az utak tisztítása folyamatosan halad, ennek ellenére számos baleset történt január 14-én délelőtt az első hó lehullása miatt.
2021. január 07.

Közel 10 sportparkot alakítanak ki Nyíregyházán

Új kondiparkok és futópályák lesznek a szabolcsi megyeszékhelyen. A közelmúltban az is kiderült, hol és mikor készülnek el.
2021. január 04.

Látványkandalló a modern és a klasszikus belső terekbe

Az égő fahasábok kellemes ropogása és a nyílt tűzből fakadó meleg! Ez a kép valószínűleg megjelenik a legtöbb ember fejében, amikor meghallja a látványkandalló szót. Mindenki, lega...
2020. december 29.

Új szenzációval gazdagodott a Nyíregyházi Állatpark

Az egész világon mindössze három darab Geoffroy-macska látta meg a napvilágot idén, egyikük azonban hazánkban, Nyíregyházán született.
2020. december 21.

Díjat kapott a Sóstói Múzeumfalut 40 éve gyarapító néprajzkutató

Erdész Sándor-díjjal jutalmazták dr. Bodnár Zsuzsannát. A néprajzkutató 40 éven keresztül vett részt a Sóstói Múzeumfalu gyarapításában.
2020. december 21.

Két játékos hagyja ott a Szparit

Távozik a Nyíregyháza Spartacus gárdájából két játékos 2020 utolsó napjaiban. Egyikük 9, másikuk 14 bajnoki meccsen szerepelt az idényben.
2020. december 17.

Durva vesztegetés miatt tartóztatnának le egy nyíregyházi férfit

Több mint 800 millió forintos vesztegetési pénzt fogadott el egy nyíregyházi vállalkozó, s ezzel saját cégét csaknem 2 milliárd forinttal károsította meg – letartóztatását a Szabol...
2020. december 10.

Pont kerülhet a talajszennyezési ügy végére Mátészalkán

Csaknem 50 esztendeje húzódik az úgy, melynek végére most pontot tehetnek a Szabolcs megyei Mátészalka vízbázisát megvédve.
2020. december 03.

Rossz levegőt mértek Nyíregyházán

Romlott a levegő minősége a Sajó völgyében: egészségtelen és ezért veszélyesnek számít a magas szállópor-koncentráció miatt, a Szabolcsi megyeszékhelyen is.
2020. november 30.

Kisvasút: Már dolgoznak rajta – a végállomás helyét még nem tudni

Nemsokára újraindulhat a közlekedés a Nyíregyháza és Sóstó közötti kisvasút-szakaszon. A munkások már elkezdtek dolgozni rajta, ám az még kérdéses, hol lesz a végállomás.
2020. november 30.

A grafika fejlődése a videójátékokban és online kaszinójátékokban

Tagadhatatlan, hogy a videó- ​​és játéktermi grafika hosszú utat tett meg az elmúlt pár évtizedben. A korai játékok alig felismerhető pixel sprite-okkal indultak útjukra. Ma pedig ...
2020. november 26.

Helyt állt, de pontot nem szerzett a Szpari

Szoros volt a küzdelem, végül mégsem győzött a Nyíregyháza Spartacus Budapesten. A Szpari a Vasassal mérte össze erejét.
2020. november 23.

Könyvelés és bérszámfejtés Budapest központjában!

A vállalkozók, cégvezetők feltehetően tudják jól, milyen hatalmas jelentősége van annak a kérdésnek, hogy a könyvelés Budapest városának melyik szolgáltatójához kerül.
2020. november 23.

Utat újítottak fel Tiszaeszláron

A helyiek bíznak benne, hogy több beruházás is érkezi majd a településre – miután felújították és megszépült az eszlári út.
2020. november 19.

Holttest feküdt a belvárosban Nyíregyházán

Megdöbbentő: a Szabadság téri irodaháznál fedeztek fel a helyiek egy holttestet, a lépcső alatt. A rendőrök egyelőre a helyszínen tájékozódnak.