Keresés az archívumban

2023. May 18.

Nyíregyháza – Mindenkit várnak a lagzira a Sóstói Múzeumfaluba

Indul a lakodalmas csúcsszezon – ebből az alkalomból a nyíregyházi, sóstói skanzenben hamisítatlan falusi lakodalmat rendeznek.
2023. May 09.

Valósághű szimulátorok a segítségnyújtásban az Egészségtudományi Karon

Workshopok formájában bővíthetik ismereteiket a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház és a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karának munkatársai, valósághű szimulátorokkal.
2023. May 04.

Új közösségi teret alakít ki Nyíregyháza

Folyamatosak a fejlesztések a szabolcsi megyeszékhelyen: nyertes pályázatnak köszönhetően új közösségi tér alakul ki a Tiszavasvári úti laktanya északi felén.
2023. April 27.

Jól haladnak a csomópont-fejlesztések Nyíregyházán

Várhatóan a nyárra véget ér a Tiszavasvári út-Derkovits utca csomópontjának fejlesztése a szabolcsi vármegyeszékhelyen, de a László utca – Belső körút munkálatai is elkezdődtek.
2023. April 19.

Modernizációs beruházás – kapacitási is növelnek Nyíregyházán

Csaknem 300 millió forintból fejleszt egy nyíregyházi cég a modernizáció és a kapacitásbővítés jegyében – felhőalapú üzleti szolgáltatást is elindított.
2023. April 13.

Újabb csomópontot fejlesztenek Nyíregyházán

Forgalmas és balesetveszélyes kereszteződésben kezdődik újabb fejlesztés a szabolcsi vármegyeszékhelyen – jelentette be dr. Kovács Ferenc polgármester.
2023. April 06.

Ismét kerékpárosbarát címet kapott Nyíregyháza

Újra kerékpárosbarát településsé nyilvánították a szabolcsi vármegyeszékhelyet. Nyíregyháza egy éven át viselheti a címet, s eddig ötször nyerte el.
2023. March 30.

Vállalkozásfejlesztési iroda nyílik Nyíregyházán

Idén májusban megnyílik a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vállalkozásfejlesztési vármegyei hatókörű irodája a szabolcsi megyeszékhelyen.
2023. March 23.

Mesterséges intelligenciával, VR-szemüveggel is vár a nyíregyházi Internet Fiesta

Újra megrendezik az Internet Fiesta elnevezésű programsorozatot a szabolcsi megyeszékhelyen, mely idén kiemelten kezeli a mesterséges intelligenciát is.
2023. March 16.

Felszálló ágon a gazdaságfejlesztés Nyíregyházán

A turizmusához hasonló felszálló ágba került a szabolcsi megyeszékhely – tudatta a polgármester. Komoly mennyiségű tőke érkezik ugyanis Nyíregyházára.
2023. March 09.

Hivatalosan is energiahatékony önkormányzat a nyíregyházi

Elnyerte az Energiahatékony Önkormányzat díjat a szabolcsi megyeszékhely a 2022-es évben. Nyíregyháza 2013-ban indított el számos energetikai felújítást a városban.
2023. March 02.

Szabolcs megye 7,5 milliárdból fejlesztheti gazdaságát

Munkahelyek teremtésére és gazdaságfejlesztésre a következő hét esztendőben 7,5 milliárd forintot fordíthat Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye.
2023. February 23.

Látványosan újul a Tiszavasvári úti felüljáró és környéke Nyíregyházán

Újabb szakaszába lépett a Tiszavasvári úti felüljáró és környéke megújulása a szabolcsi megyeszékhelyen. Az átalakulás látványos.
2023. February 16.

Új változások a helyi közlekedésben Nyíregyházán

Február elsejétől újabb módosítások léptek életbe a helyiek igényeinek megfelelően Nyíregyháza közösségi közlekedésében.
2023. February 09.

Minden képzeletet felülmúlt Nyíregyháza 2022-es vendégforgalma

Rekordokat döntöget a szabolcsi megyeszékhely: országos szinten is kiemelkedő évet zárt turisztikai szempontból Nyíregyháza.