Keresés az archívumban

2020. október 26.

Jól játszott a Szpari a Loki ellen

Kimondottan jó játékot láthattak a nézők a Nyíregyháza Spartacustól a Debrecen ellen – a meccsen a Szpari csaknem 80 percen át vezetett.
2020. október 22.

Pályázati lehetőség hátrányos helyzetű települések vállalkozásai számára

Hátrányos helyzetű településeken és szabad vállalkozási zónákban működő cégek támogatására jelent meg társadalmi egyeztetésre a GINOP-1.2.9-20 azonosítójú pályázat. 
2020. október 22.

Óriási fa dőlt a Simai útra

Teljes széltében lezárta egy fa a Simai utat Nyíregyházán. A tűzoltóknak komoly munkát jelentett mielőbb megküzdeni a problémával.
2020. október 15.

Átadták a megújult utat Tiszadob és Tiszalúc között

Felújították és október 9-én átadták a felújított utat Tiszadob és Tiszalúc között Szabolcs megyében, mellyel a helyiek nagy vágya vált valóra.
2020. október 08.

Gázvezeték elvágása miatt mehettek otthonról

A környékbelieknek el kellett hagyniuk a házukat Tyukodon, mert el lett vágva egy a gázvezeték. A balesetért egy munkagép volt felelős.
2020. október 01.

Gázolt a vonat Sóstóhegyen

Tragikus baleset történt Sóstóhegynél – a Budapestről érkező személyvonat eddig tisztázatlan körülmények között halálra gázolt egy embert.
2020. szeptember 30.

Sóstó: Nem zár be az Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő

Sajtóközleményt jelentetett meg a sóstói Aquarius Élményfürdő és a Júlia Fürdő, miszerint vendégeiket változatlanul fogadják az elkövetkező időszakban, s közölték a változásokat is...
2020. szeptember 30.

Bejött a somogyi aréna a Szparinak

Kétszer is nyert a Nyíregyháza Spartacus a kaposvári Rákóczi Stadionban. Nagyon úgy tűnik, hogy a hely jó hatással volt a Szpari játékosaira.
2020. szeptember 24.

Kevés almára lehet számítani idén Szabolcsban

Ebben az évben nem sok almára készülhetünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A tavaszi fagyok mellett a jég sem segített, hogy jó legyen a termés.
2020. szeptember 17.

Új templomot szenteltek fel Nyíregyházán

Református templomfelavatására került sor a Szabolcs megyei székhelyen. Nyíregyháza Örökösföldvárosrészében valósult meg a 700 millió forintos beruházás.
2020. szeptember 10.

Telepítenek és versenyt is tartanak a Bujtosi-tavon

„Frissül” a tó: horogérett pontyokat telepítenek a Bujtosi-tóba Nyíregyházán, ahol hamarosan egyesületi versenyt is rendeznek.
2020. szeptember 08.

Székhelyszolgáltatás – Nyíregyházán is

A LOGOSZ Cégcsoport sokféle szolgáltatást nyújt az ügyfelei számára: székhelyszolgáltatás, cégalapítás, cégmódosítás, cég adásvétel és bélyegzőkészítés Budapesten és vidéken egyará...
2020. szeptember 03.

Meghökkentő: Kútból mentettek ki egy nőt Szabolcsban

Egy-két meglehetősen különös esettel is szolgált az elmúlt napok katasztrófavédelmi összefoglalója Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: Nagyszekeresen egy nőt a kútból kellett kiemelni...
2020. augusztus 27.

Megtelt versenybiciklikkel Nyíregyháza belvárosa

A Szabolcs megyei székhelyet is érintette a Visegrad 4 Juniors kerékpárverseny, melynek keretében az indulók ellepték Nyíregyháza belvárosát.
2020. augusztus 10.

Nyert Soroksáron – a tabella élén a Szpari

Eldöntötte a meccset Hamed gólja az augusztus 9-i mérkőzésen Soroksáron – ezzel a Nyíregyháza Spartacus a bajnoki tabella élére került.